Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2010

μαλάκυνση εγκεφάλου

Μια έκδηλη μαλάκυνση εγκεφάλου οδήγησε σήμερα 28/10/10 τον δύτη Μανόλη Βουτσαλά να ράψει τη μεγαλύτερη γαλανόλευκη του κόσμου η οποία ανεμίζει στο φρούριο του Κούλε στο Ηράκλειο. Το μέγεθος της σημαίας είναι 745,5 τ.μ., το βάρος της 200 κιλά, ενώ ως ιστός χρησιμοποιήθηκε ένας γερανός.
Η αγαθοεργία του αυτή έμεινε στην ιστορία της ανθρωπότητας ως το δέυτερο μεγαλύτερο λάθος της (το πρώτο ήταν η γέννηση του) κι από τώρα και στο εξής στο λήμμα 'βλάκας' θα έχει τη φωτογραφία του.Και μια δήλωση του Β. Διαμαντόπουλου μετά το πολυτεχνείο το 95, για να μην ξεχνιόμαστε:

Αν κρίνετε πολύ αυστηρή αυτήν την ανάρτηση, σας λέω ότι έζησα σε αυτήν την πόλη 19 χρόνια. Φταίει κι αυτός για τις παρελάσεις που μας ανάγκαζαν να συμμετάσχουμε, για το στραγάλι και τα σημαιάκια τρώγαμε στη μάπα και για άλλα πολλά.Anyway... αλλού η ψυχανάλυση.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλύτερα δείτε αυτό: http://www.youtube.com/watch?v=LP184XycugQ&NR=1

Εχει πιο μεγάλο μέρος από τη συνέντευξη.

Τρούφα Μπούφκα είπε...

Αυστηρή η ανάρτηση?? Μην σου πω οτι τη βρήκα και πολύ πολιτισμένη συγκριτικά με τα μεγέθη βλακείας/σημαίας. Απ' την άλλη σκέφτηκα, ξέρεις πόσοι χωράνε να τυλιχτούνε μέσα σ' αυτό το πράγμα και μετά να τους φουντάρουμε στη θάλασσα να κάνουν προπαγάνδα στα ψάρια? Πολλοί.

Ανώνυμος είπε...

Πάρα πολλοί!

Ξύμμαχος είπε...

Μεγαλύτερη μαλάκυνση από τον Διαμαντόπουλο στο βίντεο δεν έχει πάντως.