Δευτέρα 3 Μαρτίου 2008

Να δούμε ποιόν θα χώσουμε τώρα...?

Λοιπόν ήρθε η σειρά μου να παίξω το γνωστό μπλογκοπαίχνιδο έπειτα απο την πρόσκληση του αιμόφιλου.Αν έχω καταλάβει σωστά θα πρέπει ν'αναρτήσω απ'το πρώτο βιβλίο που θα βρώ μπροστά μου την 123 σελίδα και να χώσω αλλά 5 άτομα να κάνουν το ίδιο(αν φυσικά θέλουν)διαφορετικά,
... θα τους καεί το pc, θα τους διώξει ο σπιτονοικοκύρης για να σπιτώσει την κόρη που παντρεύεται, θα πάθουν λάστιχο γυρνόντας απ΄τη δουλειά,θα δούν την γάτα τους να συνουσιάζεται με σκύλο,θα βλέπουν στον ύπνο τους ότι είναι σουβλάκια, θα προσέλθουν έπειτα από χρήση βίας σε ένα αστυνομικό τμήμα μια ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,θα καούν από λάδι καθώς τηγανίζουν ψάρια και τέλος θα δούν τον θείο Στάλιν να συνομιλεί με την ΄Ελλη Στάη σ'ενα medioπαράθυρο.
Παρόλο που η επιλόγη των ατόμων ήταν δύσκολη γιατί οι περισσότεροι/ες το έχουν πάθει ήδη,πρόεκυψε (έπειτα απο κλήρωση!) ότι θα χώσω τους παρακάτω:

it's all done by mirrors
spina nel cuore
ΔΙΑΠΟΡΟΣ
ΑΧΡΟΝΙΑ
Πικραλίδα
Sorry παιδιά!

Για καλή ή για κακή σας τύχη το πρώτο βιβλίο που βρήκα μπροστά μου είναι
"Η μεγάλη μέρα και η μεγάλη νύχτα" του ANTONEN AΡΤΟ


6 σχόλια:

βα.αλ. είπε...

Χιχι. Πρώτον άργησες. Δεύτερον νομίζω ότι θα πρέπει να τις αντιγράψεις και όχι να τις σκανάρεις και τρίτον είναι άλλοι 5. Έχεις χώσει άλλους 6. Οπότε μετά απο κλήρωση εγώ βγαίνω απέξω!!! (Δεν κάνω και δεύτερη φορά την ίδια χαζομάρα... είπαμε...) Χαιρετισμούς...

Ανώνυμος είπε...

Eίναι 5,το τελευταίο απευθύνεται σε εσάς οπότε δεν θα γίνει καμία κλήρωση.Αφού το έπαθες ήδη καλώς αλλά αν πιστεύεις ότι είναι χαζομάρα πρός τι οι υποδείξεις εεε???
Ανταποδίδω τους χαιρετισμούς!

Ανώνυμος είπε...

Επίσης,
τους :
ΔΙΑΠΟΡΟΣ
ΑΧΡΟΝΙΑ
SPINA NEL CUORE
τους είχα καλέσει κι εγώ!
unfair play, sminefa! BAN BAN BAN!

Και όπως επισήμανα και σε άλλο blog, έχουμε μπλέξει τα μπούτια μας με αυτό το blogoπαίχνιδο!

Ανώνυμος είπε...

E!sorry εν το παρατήρησα.

Βαγγέλης είπε...

Συγγνώμη αλλά εκτός του ότι άργησα να δω το κάλεσμα για το παιχνίδι δεν έπαιξα και με τους σωστούς κανόνες απ' ότι κατάλαβα.Τώρα το ανέβασα όμως . Τέλος. :-)Πρέπει να' χει παίξει πολύ χαλασμένο τηλέφωνο σ'αυτό το παιχνίδι. Έχω δει ίσα με 3-4 διαφορετικές εκδοχές του... Το εκφυλίσαμε το παιχνίδι αλλά δεν πειράζει!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.