Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

666

"Η Σκοτεινή δύναμή της εντροπίας ήταν πάντα παρούσα και επαναστατεί για να βγει στην δια φωτισμένη πλευρά της αλήθειάς μέσα από το βέλος του χρόνου.
Ο Σατανάς, είναι σύμβολο της γνώσης, του υλικού κόσμου, και κάθε ζωντανής επιθυμίας, δεν είναι μια πνευματική οντότητα που λατρεύεται, άλλα μια πυγή ενέργειάς μέσα στην σκοτεινή πλευρά της φύσης, και του εαυτού μας.
Όποιος έχει αισθανθεί την παρουσία του θα κατάλαβε ότι δεν είναι μια πνευματική οντότητα, αλλά η προέκτασή της δυνατότητάς του. "










"Συμβολικά έχει στενή σχέση με Θεούς (έννοιές) προ χριστιανικών χρόνων που αντιπροσωπεύουν το Χάος, τις Σκοτεινές δυνάμεις, τις απολαύσεις, την επανάσταση, τα ανθρωπινά Πάθη, την γνώση, την Υπερηφάνεια, (ενσαρκώσεις, οπού οι θρησκείες καταδίκασαν στο όνομά της πνευματικότητας).
Οι Δυνάμεις του Σκοταδιού προϋπήρχαν πριν την αρχή του χρόνου, και δεν έχουν φυσικά καμία σχέση με την μεταφυσική προοπτική του πνεύματος, ο καθένας τις συναντάει μέσα σε όλες τις θρησκείες των ανθρώπων και πάντα χάνουν από μια φωτεινή υπόσταση ενός θεού…".

"Ο Σατανάς είναι η επαναστατική έκφραση, που αρνείται την θεϊκή δουλεία, την πνευματική αυταπάτη, και τις θεϊκές αλυσίδες που κρατούσαν τόσο καιρό τον άνθρωπο σκλάβο των ουράνιων αγγέλων και νεκρών Αγίων.
Ο Σατανάς αντιπροσωπεύει την ευγένεια σε όσους την αξίζουν, αντί του αγαπάτε αλλήλους"..






ήρθε η ώρα να διαλέξουμε ...




ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ Η ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ...




Για την προέκταση της δυνατότητας σου: www.satanismos.com




'Aντε γιατί πολύ αγάπη έπεσε στο προηγούμενο post με το τραγούδι της Gloria....


7 σχόλια:

Βαγγέλης είπε...

Η εύλογη απορία του αγαπητού κατά τα άλλα """luciferus""":

εγω παντως δεν καταλαβα αφου η χρυση αυγη δεν ειναι ναζι αφου δηλωνει δεξια οργανωση αρα υπερ του καπιτελισμου. ο ναζισμος ειναι κατα του καπιταλισμου αρα ειναι εθνικιστικο πολιτευμα αλλα οχι δεξιο. διορθωστε με αν κανω λαθος γιατι δεν ξερω πολλα απο εθνικισμο αν και (τις περισσοτερες φορες χωρις να το θελω) γινομαι εθνικιστης ( πχ. οταν βλεπεις αλβανους να βγαινουν στη πλατεια και να μιλανε μεταξυ τους και να βριζουν την ελλαδα θα φταις αν φωναξεις γαμω την αλβανια; )

παντως συμφωνω οτι ο σατανισμος δεν εχει καμια σχεση με τον ναζισμο η με οποιοδηποτε αλλο πολιτευμα και καποιες σατανιστικες (διαβολολατρικες κυριως) οργανωσεις που δηλωνουν ναζι το κανουν περισσοτερο γιατι ειναι φασιστες και θελουν να διαταζουν οχι γιατι ειναι ιδιαιτερα εθνικιστες η τιποτα τετοιο.


Πάντως έχει πολύ ζουμί η υπόθεση. Προσέφερες ανεξάντλητη πηγή γνώσεων...

sminefa είπε...

Βαγγέλη, το να συγκρίνεις τον ναζισμό με τον σατανισμό στα σοβαρά είναι χειρότερο από το να συγκρίνεις μπανάνες με αχλάδια. Τουλάχιστο αυτά είναι φρούτα.
Οσο για εκείνες τις φόρες που γίνεσαι εθνικιστής μου δημιουργείς 2 ζητήματα:
1.Υπαρξιακό ζήτημα (δικό μου) που αφορά το γεγονός ότι μάλλον δεν γίνεται ξεκάθαρο από τον χαρακτήρα του blog ότι δεν επιθυμεί να δίνει βήμα σε εθνικιστές είτε γίνονται επειδή το θέλουν είτε όχι.
Το κάνω τώρα έστω και αργά.

2.Συνηθίζω να βρίζω την ελλάδα ΑΣΥΣΤΟΛΑ για διάφορους λόγους. Μετά από τόσα χρόνια εκμετάλλευσης οι αλβανοί έχουν μερικούς λόγους παραπάνω!

Papatragos είπε...

Βόλταρα λίγο στο σαιτ των οπαδων του εξαποδου και μάλλον αναπόφευκτα μου ήρθε στο μυαλό το εξής:
http://www.youtube.com/watch?v=_X3O5Buk12s

Ανώνυμος είπε...

το πάθος για το σατανά
είναι δυνατότερο απ όλα τα κεριά

issipap

Βαγγέλης είπε...

Ε;Βασικά ή δεν κατάλαβα την απάντηση σου ή με περνάς για εθνικιστη!!;;!!;;!!;; Ήμαρτον! Έκανα copy paste από τον blog του σατανά που τόσο απλόχερα μας έκανες γνωστό! :-)
Και αυτό το έκανα μόνο γιατί προσωπικά με αυτούς τους αφοπλιστικούς διαλόγους πέθανα στα γέλια! Μάλλον δεν έγινα κατανοητός... Άλλα όλο το σχόλιο ήταν ειρωνικού χαρακτήρα και ξαναλέω αυτά που είναι με italic δεν είναι δικά μου λόγια αλλα του luciferus όπως αναφέρω!

sminefa είπε...

Βαγγέλη Χίλια-Χιλιάδες συγνώμη!
Επειδή δεν έχω σκανάρει όλο το site δεν είχα δει αυτά στα οποία αναφέρεσαι, νόμιζα ότι τα έγραφες εσύ! Είναι 100% περεξήγηση κι ελπίζω να λυθεί. Ασε γιατί παρακολουθώ το blog σου εδώ και καιρό και πήγα να σχιζοφρενιάσω αφού δεν έχει καμία σχέση με εθνικιστικές αντιλήψεις.
Τι να πω!
Ο διάολος έχει πολλά ποδάρια!

Απεταξάμην τον εθνικισμό, απεταξάμην!

βαλ. είπε...

Το λέγα εγώ:είσαι κόρη του σατανά!