Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου 2010

...κι ενώ διάβαζα το blog της ασοεε κι αναπολούσα με τρόπο που απέφευγα αυτά τα δύο χρόνια, άκουσα ένα μπουλούκι μαθητών να περνάει κάτω από το σπίτι και να φωνάζει βροντερά το μαθητικό σύνθημα του Δεκέμβρη " το υπουργείο λέει τους μαθητές αλήτες, αλήτες είναι τα ματ και οι ασφαλίτες", ενώ περνούσαν μπροστά από το ζωσμένο ΑΤ εξαρχείων.


http://katalipsiasoee.blogspot.com/2008/12/homo-sacer-quarter.htmlΑνώνυμος είπε... (από το blog της ασοεε, 24 δεκεμβρίου 2008)

μαζί με την καγκελόπορτα που κλείσαμε σήμερα κατά τις 3.30 έκλεισε και ένα κομμάτι της ζωής μου που προφανώς δεν θέλω να ξεχάσω... Μου φαίνεται δύσκολο να θυμηθώ τις στιγμές ξεχωριστά, δυσκολεύομαι να αντιληφθώ τι έχει γίνει. Τελικά κάναμε βαθιά ρωγμή στον πολιτισμό? Οι στιγμές έντασης που δημιουργήσαμε θα αφήσουν παρακαταθήκη? Η αυτοοργάνωση που λειτούργησε στην πράξη, με τα διάφορα προβληματικά, θα επαναληφθεί σε τέτοιο επίπεδο? Θα δούμε... Δεν μετανιώνω ούτε για τις καλές αλλά ούτε και για τις κακές στιγμές ατών των 18 ημερών. Καλή αντάμωση...

Αύριο η αναπόληση!

κατά την προσωπική μου άποψη θα πρέπει να κατέβουμε
ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!
Εγώ έφυγα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: