Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Καλή νέα σεζόν...






Διακοπές, σινεμάδες, γρανίτες, θάλασσες, ρούμια… όλα καλά κι όλα ωραία όταν αφήνεις την κοινωνική πραγματικότητα λίγο πέρα από εσένα. Και πράγματι τις τελευταίες μέρες είχα ηρεμήσει και είχα ξεκουραστεί ώσπου διάβασα τα νέα απ' τον κόσμο και το φάντασμα του Νίτσε με χτύπησε στην πλάτη για το καλωσόρισμα. Δεν είμαι μηδενίστρια, για την ακρίβεια διαφωνώ με το μηδενισμό και περισσότερο με τους μηδενιστές , αλλά είναι μερικές φορές που έρχονται στη σκέψη σαν τα διαόλια , ο Νίτσε , ο Νετσάγιεφ, ο Στίρνερ και εγώ προσπαθώ να τους διώξω σαν τα κουνούπια που με ενοχλούν το βράδυ που κοιμάμαι. Αντιστέκομαι με σθένος στον υπαρξισμό και την ματαίωση.



Φρίκη νο 1.


Συγκλονίζει η μαρτυρία της άτυχης γυναίκας από τη Σρι Λάνκα, της οποίας ο εργοδότης στη Σαουδική Αραβία της έμπηγε... καυτά καρφιά στο σώμα, για να την τιμωρήσει! «Ο εργοδότης μου ζέσταινε τα καρφιά πριν τα καρφώσει με ένα σφυρί στο σώμα μου» εξηγεί η άτυχη γυναίκα



Φρίκη νο 2.


Καμία οριστική απόφαση δεν έχει ληφθεί ακόμα από τις ιρανικές Αρχές, σχετικά με την εκτέλεση της ποινής του θανάτου διά λιθοβολισμού στην Σακινέχ Μοχαμάντι Αστιάνι, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε σήμερα εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών, Ραμίν Μεχμανπαράστ.


Φρίκη νο 3.


Σε ομαδικούς βιασμούς και κακοποιήσεις υπέβαλλαν άγνωστοι μια 36χρονη Βουλγάρα στην περιοχή των Προσκυνητών, η οποία διασώθηκε από τα συνεχόμενα μαρτυριά της, όταν κάποιος ειδοποίησε την αστυνομία του Δήμου Μαρώνειας. Η γυναίκα βρέθηκε σε κατάσταση σοκ, έχοντας σπάσει ένα απόστημα -απόδειξη των ομαδικών βιασμών τους οποίους υπέστη.

Η νεαρή γυναίκα δούλευε ως οικιακή βοηθός σε σπίτια στην περιοχή Κρυονερίου Ροδόπης και Προσκυνητών, όταν έπεσε στα χέρια κάποιων που την κακοποιούσαν συστηματικά και με ξυλοδαρμό την εξανάγκαζαν να εκδίδεται, ενώ της έπαιρναν και τα χρήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα ολόκληρο χωριό, οι Προσκυνητές, είχε γνώση της κατάστασης, αλλά κανείς δεν μιλούσε!



Φρίκη νο4.


Οι δηλώσεις του ζωγράφου Κώστα Τσόκλη περί βιασμού.



http://tvxs.gr/news/%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%AD%CF%87%CE%BD%CE%B5%CF%82/%CE%B1%CE%B3%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%BA%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CF%8D%CE%BD-%CE%BF%CE%B9-%CE%B4%CE%B7%CE%BB%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%84%CF%83%CF%8C%CE%BA%CE%BB%CE%B7-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%AF-%CE%B2%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D


Είναι ωραία η επίθεση... σε κάτι τομάρια σαν και του λόγου σου και θα είναι απόλυτα φυσιολογική... η μούρη σου που θα έχει σκουπίσει την άσφαλτο.




Δεν ξέρω αν θα σταματήσει ποτέ αυτός ο κανιβαλισμός αλλά εδώ που φτάσαμε θα κολυμπήσουμε…



πότε στη θάλασσα και πότε στο σκατό!

1 σχόλιο:

companiera είπε...

τι φάση είναι αυτή...?
και είναι και αυτό το indymedia που γράφει μόνο για αναλήψεις ευθύνης.
α! και για απελευθερώσεις μίνγκ.
Για το γυναικείο ζήτημα τίποτα
Τεσπά
πολύ καλή κίνηση η ανάρτηση σου.

Καλή νέα σεζόν.